Vishandel bronk
Welkom bij Vishandel Bronk in Zaltbommel
+31 6 53177892
[email protected]
Koningin Wilheminaweg 63
Instagram Feed
Search

Vishandel Bronk in
Zaltbommel
Meer dan 40 jaar uw visboer

Vishandel Bronk

Wij zijn te vinden in Zaltbommel. Met iedere dag verse vis.

Zaltbommel

Zaltbommel

Wist jij dat Zaltbommel al meer dan duizend jaar oud is? De eerste vermelding van de stad als Bomala stamt uit het jaar 850. Als u van plan bent om Zaltbommel eens is te komen bezichtigen. Aarzel dan niet en kom gezellig langs om een harinkje te happen.

Vishandel Bronk

In 1980 is Willem Bronk samen met zijn zoon Adrie Bronk gestart met een familiebedrijf in vis en visspecialiteiten. Vanuit Zaltbommel worden diverse standplaatsen in de Bommelerwaard wekelijks bezocht met de tweetal viswagens. U kunt ons vinden in Zaltbommel. Visliefhebbers nemen graag de afrit bij Zaltbommel om een heerlijk gebakken visje te scoren bij de familie Bronk.

Adrie bronk
Gebakken of verse vis

Onze specialiteit

visjes

Ons assortiment bestaat uit verschillende segmenten zoals zeevis, salades, gerookte vis, schelpdieren en gebakken vis. Waaronder onze heerlijke gekruide kibbeling en lekkerbekken.

Lekker roerbakken in de wok? Vishandel Bronk heeft een speciaal assortiment smaakvolle gemarineerde roerbak producten. Iets te fileren? Vragen? Altijd doen… ik doe het graag voor u.

Iets bijzonders? Denk dan eens aan een overheerlijke visschotel. Wij hebben een grote keuze en kunnen ze geheel naar uw wensen aanpassen. Kom langs bij ons op de markt en laat u informeren over onze schotels.

Sorry, the comment form is closed at this time.